Shipping 

©BRASH leverer hurtigt, effektivt og gratis. Vi samarbejder med GLS og Post Danmark

DANMARK(levering inden for 1-3 hverdage)

Gratis levering på alle ordre og du kan hente dine pakker I en pakkeshop nær dig

GLS pakkeshop

Mandag til Torsdag          11-18

Fredag                               11-19

Lørdag                               10-18

 

Returnering

I tilfælde af du ønsker at ombytte eller returnere en ordre, kan du sende den tilbage til os indenfor 14 dage, så længe den returneres i samme originale stand.

Udfyld returformaren, som du har modtaget sammen med din ordre. Vigtigt: Husk at skrive dit ordrenummer og skriv også om du vil ombytte eller returnere

Send pakken til: 

Brash Copenhagen

Søllerødvej 45C

2840 Holte

Du kan frit vælge hvilket fragtselskab du vil bruge til returneringen af dine varer (Dog ikke DAO, da de leverer udenfor vores åbningstid). Du betaler selv for returnering af en vare. I tilfælde af du skal ombytte en vare, betaler Brash for leveringen af den nye vare.
Pakken skal sendes til vores adresse og ikke til pakkeshop.

Standen af den returnerede vare, skal være ubrugt og ny med vores prismærke på.

Returneringen vil blive gennemført når vi har modtaget og gennemset varerne og kan bekræfte at varerne er i sin originale stand. Du kan forvente 7 arbejdsdage fra levering på vores lager til returneringen er gennemført. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice hvis du har spørgsmål til returneringsprocessen.

Dansk lov gælder som din kontrakt når du køber hos Brashcph.com

Forbrugerbeskyttelsen i Danmark: https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/e-handel/fragt-og-levering/ og https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/e-handel/fortrydelsesret-og-klager/

Har du spørgsmål vedrørende betaling, er du velkommen til at kontakte os via e-mail info@brashcph.com eller telefon +45 20 40 10 30.